Telegram съобщи, че пуска допълнителни функции -  Telegram Emoji, анимирани

...
Telegram съобщи, че пуска допълнителни функции -  Telegram Emoji, анимирани
Коментари Харесай

Telegram пуска допълнителни функции

Telegram заяви, че пуска спомагателни функционалности -  Telegram Emoji, анимирани емоджи в известия и надписи, персонализирани пакети емотикони, както и опция за подаряване на Telegram Premium, нова конфигурация за дискретност за гласови известия – и още.

В отворена платформа за емотикони всеки може да качва персонализирани пакети с неповторими художествени стилове и герои за потребителите на Telegram Premium. Новите анимирани емотикони могат да бъдат включени в текста на известията и медийните надписи, добавяйки още повече страст към вашите чатове. Премиум потребителите получават достъп до 10 първични персонализирани пакета емотикони, съдържащи повече от 500 премиум емотикони – и безчет други идващи.

Когато започнете да въвеждате известие, Стикерибутонът за стикер ще се трансформира в Емотиконибутон за емотикони, който отваря панела с емотикони с нов дизайн – тъй че можете бързо да преглеждате вашите пакети с емотикони или да добавяте нови.

Всички консуматори – Premium или не – могат да виждат всяко анимирано емоджи. Всеки може също по този начин да употребява всички персонализирани емотикони гратис в своя чат за непокътнати известия, с цел да ги тества – или да добави спомагателен щрих към бележките и напомнянията.

Панелът със стикери има нов образ в iOS, с обособени раздели за стикери, GIF файлове и емотикони – тъкмо както в Android, десктоп и уеб приложения.

Във всички приложения GIF секцията към този момент има хиляди висококачествени GIF файлове от обичаните филми и излъчвания.

Премиум потребителите имат нова конфигурация, която им разрешава да управляват кой може да им изпраща гласови и видео известия – като Всеки, Моите контакти или Никой.

Подобно на други настройки за дискретност, това също поддържа изключения, тъй че можете да изберете съответни хора или групи от консуматори, които в никакъв случай или постоянно могат да ви изпращат гласови известия. Ако някой от вашия лист Винаги избере неприятен миг за вербална връзка, можете да обръщате неговото гласово известие в текст.

Ако към този момент имате Telegram Premium, в този момент можете да споделите преживяването с другари, семейство и сътрудници, като им изпратите предплатен абонамент за 3, 6 или 12 месеца – с отстъпка.

ЧЗВ към този момент има специфичен раздел за Telegram Premium – където можете да научите по какъв начин да управлявате абонамента си, какви функционалности предлага и за какво ви кара да се чувствате топли и размити.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР